Novo

Verbum objavio roman "Nespomenuta" Francine Rivers HINA

Book&MoreRoman Francine Rivers "Nespomenuta", Biblijom nadahnuta ljubavna priču o Bat-Šebi u kojoj se isprepliću strast, ljubav, preljub i potreba za opraštanjem, predstavljen je u četvrtak u splitskoj nakladnoj kući Verbum.

Glavni urednik Verbuma Petar Balta istaknuo je kako Francine Rivers, autorica kršćanskih ljubavnih romana, u ovoj dirljivoj knjizi oživljava biblijsku priču o Bat-Šebi.

"'Nespomenuta' je biblijska priča o strasti i moći, bitkama na bojnim poljima i u ljudskim srcima, koja progovara o posljedicama naših izbora, potrebi za oproštenjem i pronalaskom konačnoga ispunjenja – vječnim temama koje su jednako važne u svim vremenima i na svim mjestima", rekao je Balta. 

U ovom romanu autorica, dodao je, zorno dočarava teške unutarnje borbe svojih junaka te razoran utjecaj strasti, moći i vlasti na ljudsku dušu, istodobno jasno oslikavajući Božju ljubav i milosrđe prema onima koji su potrebni iskupljenja.

Suvremena američka spisateljica Francine Rivers dobitnica je brojnih književnih nagrada. Njezine knjige, napomenuo je Balta, tiskane su u milijunskim nakladama. Rivers je hrvatskoj publci poznata po trilogiji "Znak lava" i romanu "Iskupljenje".

Foto: Verbum