Novo

"99 priča iz Biblije" Juliet David VERBUM

Book&MorePredstavljena knjiga "99 priča iz Biblije" Juliet David
 
Knjiga će zasigurno oduševiti djecu, ali i roditelje koji s njima budu čitali biblijske priče.
 
Na konferenciji za medije u prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu u četvrtak, 25. svibnja predstavljena je knjiga "99 priča iz Biblije" dječje autorice Juliet David. Knjigu je predstavio mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum. 
Poznata dječja autorica Juliet David, čitateljima poznata po hit izdanju za djecu "Biblija za malene", "99 molitava za djecu" kao i interaktivnim izdanjima "Biblija za malene – Igraj se i nauči" te "Veliko božićno putovanje", u suradnji s ilustratoricom Elinom Ellis priredila je novu knjigu "99 priča iz Biblije".
Ova zanimljiva knjiga upravo objavljena i na hrvatskom jeziku u izdanju nakladničke kuće Verbum donosi 99 najpoznatijih biblijskih priča prilagođenih djeci i obogaćenih privlačnim popratnim ilustracijama u koloru. Jednostavne i zanimljivo ispričane biblijske priče odlično su sredstvo za upoznavanje najmlađih s ključnim biblijskim likovima i važnim događajima povijesti spasenja. Osim toga, čitajući svaki dan po jednu priču iz ove knjige, roditelji će svojoj djeci omogućiti više od tri mjeseca privlačnog štiva koje će ih usmjeriti da teže ka dobru, vrlinama i plemenitosti srca.
Knjiga je objavljena u kvalitetno tiskanom tvrdom uvezu, a na uvodnim stranicama predviđen je prostor za posvetu zbog čega svaka pojedina knjiga dobiva i osobnu notu - bilo da je se daruje vlastitoj djeci, unucima ili prijateljskim obiteljima, ova će knjiga biti značajna poveznica između onoga tko daruje i kome se daruje.
Knjiga "99 priča iz Biblije" dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je više o njoj saznati na linku http://verbum.hr/knjige/99-prica-iz-biblije-7078/.

VERBUM d.o.o.
nakladništvo i knjižarstvo
Trumbićeva obala 12, 21000 Split
Tel. 021/340 267, 340 260
Fax 021/340 270
E-mail: naklada@verbum.hr
Internet: http://www.verbum.hr