Novo

Predstavljeni svjetski bestseleri Samo za žene i Samo za muškarce Verbum

Book&MoreSvjetski bestseleri prodani u milijunima primjeraka - Samo za žene i Samo za muškarce otkrivaju kako zapravo funkcionira suprotan spol - kako ih razumjeti i shvatiti što žele.

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 27. rujna predstavljeni su novi naslovi Samo za žene i Samo za muškarce, a knjige su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum. 

Nakladna kuća Verbum upravo je na hrvatskom jeziku objavila svjetske bestselere prodane u milijunima primjeraka - Samo za žene i Samo za muškarce, koji otkrivaju kako zapravo funkcionira suprotan spol - kako ih razumjeti i shvatiti što žele.

U knjizi Samo za žene poznata autorica i bračna savjetnica Shaunti Feldhahn otkriva što bi svaka žena – neudana ili udana – trebala znati. Na osnovu temeljitih istraživanja i doprinosom tisuća muškaraca autorica pojašnjava zašto je muškarcima poštovanje važnije čak i od iskazivanja ljubavi, koliko im je važna uloga uzdržavatelja obitelji, što znači da je muškarac vizualno ustrojen, zašto je seksualnost za njega prvenstveno emocionalna, a ne tjelesna stvar itd.

Knjigu Samo za muškarce Shaunti Feldhahn je napisala zajedno sa suprugom Jeffom, a u njoj otkrivaju dosad nepoznate istine i jednostavne stvari koje će muškarcima radikalno popraviti odnos s voljenom ženom. Tako će im otkriti zašto ona ne može "jednostavno ne razmišljati" o nečemu što je muči, kako od nje dobiti stvarne odgovore, bez igara, kako žene shvaćaju tjelesnu bliskost, kako slušati o njezinim osjećajima itd.

Obogaćene najnovijim rezultatima znanstvenih istraživanja koji objašnjavaju muško-ženske različitosti, ove knjige će pomoći shvatiti što pokreće one koje volimo, kako ih usrećiti te tako imati skladnu vezu i brak. Primjenjujući konkretne poticaje i praktične ideje iznesene u ovim knjigama mnogobrojni parovi diljem svijeta doživjeli su dramatične promjene u svojim vezama bitno unaprijedivši međusobne odnose.

Knjige Samo za žene i Samo za muškarce dostupne su u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr. O knjizi Samo za žene možete saznati više na linku http://verbum.hr/knjige/samo-za-zene-7393/, a o knjizi Samo za muškarce pročitajte više na linku http://verbum.hr/knjige/samo-za-muskarce-7392/.

 VERBUM d.o.o.
nakladništvo i knjižarstvo
Sinjska 2, 21000 Split
Tel. 021/340 267, 340 260
Fax 021/340 270
E-mail: naklada@verbum.hr
Internet: http://www.verbum.hr